Recepten

Dipsaus met geroosterde paprika's

150 jaar Haust, daar toasten we op. En dat doen we graag samen met jou! Daarom hebben we met ons 150-jarig jubileum de lekkerste toastrecepten verzameld en gebundeld in dit receptenboekje.

Ingrediënten
  • 1 pot geroosterde paprika’s •
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 tomaten 
  • paprikapoeder
  • peper, zout
  • olijfolie
  • 100 g feta

1. Laat 3 paprika’s uitlekken, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes.

2. Fruit de ui in wat olijfolie. Voeg de paprika’s, tomaten en een snuf gerookt paprikapoeder toe.

3. Laat met de deksel op de pan 20 minuten sudderen.

4. Pureer glad met een staafmixer en serveer met de verbrokkelde fetakaas.

5. Serveer met Haust toastjes – bijvoorbeeld

Tip! Dit recept is lekker met…