Recepten

Steak tartaar met pimentmayonaise en zuur

150 jaar Haust, daar toasten we op. En dat doen we graag samen met jou! Daarom hebben we met ons 150-jarig jubileum de lekkerste toastrecepten verzameld en gebundeld in dit receptenboekje.

Ingrediënten
  • Neutrale mayonaise
  • Kewpie mayonaise
  • Chilipoeder
  • Rode wijn azijn
  • (Cabarnet sauvignonazijn)
  • Extra vierge olie
  • Ossenhaas
  • Bieslook/ peterselie • Augurkjes
  • Sjalot
  • • Zilveruitje

1. Snijd de ossenhaas brunoise, meng met het zout en zet dit voor een half uur in de koelkast.

2. Maak in de tussentijd de dressing en de overige ingrediënten.

3. Meng voor de dressing de mayonaise, chilipoeder en rode wijnazijn.

4. Snijd de augurk brunoise en snipper de sjalot en peterselie fijn.

5. Meng de ossenhaas samen met de dressing, peterselie, augurk en sjalot tot een geheel.

6. Beleg het Haust toastje – bijvoorbeeld Party Extra Original - met de steak tartaar en werk af met het zilveruitje.

Tip! Dit recept is lekker met…